marți, 23 septembrie 2008

Tobacco Campaign 2008


Va invitam miercuri, 24 septembrie 2008, ora 13.30 in sala Intim a Casei de Cultura a Studentilor, pentru a participa laTOBACCO CAMPAIGN.

Pe parcursul a 2 ore vor fi prezentate: TINERET IN ACTIUNE, CTR SI TOBACCO CAMPAIGN si vor avea loc diferite activitati actractive, vizionare filmulete, informare cu privire la finantarea proiectelor pe sanatate.

"Tobacco Campaign 2008 " (5 august - 30 septembrie) este o campanie impotriva fumatului pe care Consiliul Tineretului din Romania o desfasoara in Iasi cu sprijinul Asociatiei Studentilor Francofoni Iasi. Acesasta face parte din Campania HELP, initiata in 2007 in Romania si care a primit Excellence Award din partea Comisiei Europene ca fiind cea mai buna campaniei desfasurata pe sanatate.

Obiectivele campaniei sunt de prevenire a fumatului activ si fumatului pasiv in randul tinerilor prin
informarea asupra efectelor nocive ale tutunului si de asemenea de promovare a unui stil de viata sanatos - a “Manifestului tinerilor - Pentru o viaţa fara tutun“, realizat la nivel european. Grupul tinta al campaniei este reprezentat de tineri.

In cadrul campaniei din acest an au fost organizate: dezbaterea "De ce fumeaza tinerii?" - 5 august Bucuresti, caravana la mare - 11-17 august, prezentari in 10 orase din tara, conferinta nationala "Politici de sanatate pentru tineri" - 16 septembrie.

Niciun comentariu: